ДНЕВНО ДАМСКО МЕНЮ

 от 23.90 лв./ден

 

 

КЪМ МЕНЮТО за 12-18.02.2018 >>>

КЪМ МЕНЮТО за 19-25.02.2018 >>>

 

 

КАКВО Е FITMEAL.daily Woman ? 

FITMEAL.daily Woman е специално създадено за дами седмично меню. То е вкусно, балансирано и насочено към нуждите на жените. С него гарантираме бързо постигане на желаните резултати, без глада и лишенията характерни за повечето фитнес и здравословни режими.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО МЕНЮТО? 

Менюто е подходящо за заети момичета, които искат да балансират между това да изглеждат добре, но въпреки това да имат достатъчно енергия да работят и да се развиват. Дневните калории са около 1400 ккал, четвъртък е зареждащ ден, а в неделя имате възможност за едно едно свободно хапване.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ FITMEAL.daily Woman ? 

С FITMEAL.daily Woman вече няма да ви се налага да готвите постоянно, а само тогава, когато наистина имате желание и го правите с удоволствие. Създадените специално за Вас „женски кутийки“ ще са винаги до Вас и така няма да пропускате дневно хранене и да прибягвате до „забранените храни“!

КАКВА Е ЦЕНАТА НА МЕНЮТО ? Бързо и лесно можете да правите поръчки за еднократни доставки на ястия от FITMEAL.daily Woman, като само кликнете бутона „КУПИ“ разположен в дясно от ястията. Това е отлична възможност да си осигурите балансиран и здравословен обяд за офиса или да имате готов вариант за хапване навсякъде, където сте.

абонамент за 5 или 7 дни - 24.90 лв./ден

абонамент за 30 дни - 23.90 лв./ден

Могат да се поръчват и само отделни ястия от менюто или да Ви бъде изготвено индивидуално меню

***

Цената за доставка се заплаща отделно 3.00 лв. или 5.00 лв. в зависимост от адреса

/актуалните ни зони за доставка може да видите ТУК/

***

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при доставка на 3 менюта до един адрес

Ако имате възможност, 7 дни в седмицата можете да вземате храната си от нашата кухня в Бизнес център „Сердика“ на бул. „Академик Иван Гешов“ 2Е и да не заплащате цена за доставка.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

Всеки ден до 14.00 ч. се приемат поръчки за следващия ден

моб. 0879 565056 | orders@fitmeal.bg