ДНЕВНО ФИТНЕС МЕНЮ

от 32.00 лв./ден

  

 

КЪМ МЕНЮТО за 12-18.02.2018 >>>

КЪМ МЕНЮТО за 19-25.02.2018 >>>

 

КАКВО Е FITMEAL.daily FitnessFITMEAL.daily Fitness е балансирано меню за спортуващи хора. Ястията са богати на белтъчини, нужни за растежа на мускулите и възстановяването им след тренировка. Въглехидратите са в умерени количества, набавени главно от пълнозърнести храни, зеленчуци и малко плодове. Енергията от тях се отделя плавно и не позволява рязко огладняване между храненията. Мазнините в менюто са предимно от риба, яйца и зехтин, храни с доказани ползи за здравето. 


ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО МЕНЮТО? Менюто е подходящо за мъже и жени, чиято цел е изчистване, поддържане на форма и оптимално тегло. Дневните калории са около 1800 ккал, разпределени в 5 приема – достатъчно, за да сте сити и енергични през целия ден.

Всички ястия се приготвят в деня на доставката от свежи и подбрани съставки. В неделя сме предвидили едно свободно хранене – навън с близки хора или както и където прецените Вие !

 

КАКВА Е ЦЕНАТА НА МЕНЮТО ? Бързо и лесно можете да правите поръчки за еднократни доставки на ястия от FITMEAL.daily Fitness, като само кликнете бутона „КУПИ“ разположен в дясно от ястията. Това е отлична възможност да си осигурите балансиран и здравословен обяд за офиса или да имате готов вариант за хапване навсякъде, където сте.

абонамент за 5 или 7 дни - 34.00 лв./ден

абонамент за 30 дни - 32.00 лв./ден

Могат да се поръчват и само отделни ястия от менюто или да Ви бъде изготвено индивидуално меню

***

Цената за доставка се заплаща отделно 3.00 лв. или 5.00 лв. в зависимост от адреса

/актуалните ни зони за доставка може да видите ТУК/

***

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при доставка на 3 менюта до един адрес

Ако имате възможност, 7 дни в седмицата можете да вземате храната си от нашата кухня в Бизнес център „Сердика“ на бул. „Академик Иван Гешов“ 2Е и да не заплащате цена за доставка.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

Всеки ден до 14.00 ч. се приемат поръчки за следващия ден

моб. 0879 565056 | orders@fitmeal.bg