ДНЕВНО ВЕГАН МЕНЮ

от 24.00 лв./ден

 

КЪМ МЕНЮТО за 12-18.02.2018 >>>

КЪМ МЕНЮТО за 19-25.02.2018 >>> 

 

КАКВО Е МСМ ? "МНОГО СПЕЦИАЛНО МЕНЮ" /МСМ/ е меню без съдържание на животински продукти и ястия с ограничена употреба на наситени мазнини (месо, млечни продукти, палмово и кокосово масло) до 20 гр/ден. Менюто е на растителна основа, обогатено с пълнозърнести храни, полезни мазнини и сурови ядки. Изцяло веган, с изключение на два от дните, в които поради спецификата на диетата, по която е създадено присъства рибно ястие. То може да бъде заменено с веган вариант. Като допълнение към менюто можете да хапвате пълнозърнест хляб, плодове или сурови ядки.

 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩО МЕНЮТО? Менюто е подходящо за всички, които не консумират животински продукти, както и при наличие на автоимунно заболяване или аутизъм. Разработено е по диетата на д-р Суонк, чиито клинични изследвания доказват благоприятното влияние на този хранителен режим над диагнозата Множествена склероза.

 

КАКВА Е ЦЕНАТА НА МЕНЮТО ? Бързо и лесно можете да правите поръчки за еднократни доставки на ястия от FITMEAL.daily Fitness, като само кликнете бутона „КУПИ“ разположен в дясно от ястията. Това е отлична възможност да си осигурите балансиран и здравословен обяд за офиса или да имате готов вариант за хапване навсякъде, където сте.

абонамент за 5 или 7 дни - 25.00 лв./ден

абонамент за 30 дни - 24.00 лв./ден

Могат да се поръчват и само отделни ястия от менюто или да Ви бъде изготвено индивидуално меню

***

Цената за доставка се заплаща отделно 3.00 лв. или 5.00 лв. в зависимост от адреса

/актуалните ни зони за доставка може да видите ТУК/

***

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при доставка на 3 менюта до един адрес

Ако имате възможност, 7 дни в седмицата можете да вземате храната си от нашата кухня в Бизнес център „Сердика“ на бул. „Академик Иван Гешов“ 2Е и да не заплащате цена за доставка.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:

Всеки ден до 14.00 ч. се приемат поръчки за следващия ден

моб. 0879 565056 | orders@fitmeal.bg

Менюто е разработено в партньорство с Фондация „МС-МОГА САМ“

FITMEAL поема всички транспорти разходи за доставките на спонсорирани от фондацията менюта.