КОРПОРАТИВНО ОФИС МЕНЮ

Да си поръчаш храна за вкъщи или офиса e едно от най-готините неща, които могат да ти се случат в наши дни. Това определно може да улесни живота ни, но може да се окаже и най-тежката задача. Ежедневно разглеждане на менюта, неправилни избори или повторение на „сигурните“ такива. Губене на време, закъснели доставки, „скъсани“ нерви. Позната ситуация, нали?

Ние от FITMEAL решаваме този проблем като предлагаме на Вашето внимание няколко различни варианта за обедно меню за Вас и Вашите колеги.

Меню „Здравословна кухня“ – при поръчка на минимум 3 бр. менюта

Меню „Стандартна кухня“ – при поръчка на минимум 5 бр. менюта

Меню „Европейска кухня“ – при поръчка на минимум 30 бр. менюта

 

След запитване от Ваша страна, всяка седмица ние ви предлагаме разнообразно седмично меню. До 14.00 ч. в петък вие ни изпращате своята заявка за следващата седмица. Заедно определяме удобен и за двете страни час за доставка, в който всеки ден доствяме храната до Вашия офис. А вие и колегите Ви се наслаждавате не само на вкусен и разнообразен обяд, а и на приятна и спокойна обедна почивка.

За корпоративни клиенти предлагаме и код за отстъпка, с който Вие и колегите Ви да правите свободни поръчки от всички актуални предложения в нашия сайт. За да Ви го изпратим, е нужно само да се свържете с нас и направите запитване за това.

Предлаганите от нас корпоративни менюта са отлично решение и за осигуряване на вкусна и разнообразна храна за всички Ваши служители и изхранване на по-големи групи от хора. На разположение сме да изготвим индивидуална оферта, покриваща всички Ваши очаквания и бюджет.

За информация и запитвания:

тел. 0879 564056, orders@fitmeal.bg