Ръководени от желанието си да популяризираме правилното и балансирано хранене сред децата създадохме FITMEAL.kids. В началото това беше само едно специално създадено за деца здравословно приготвено меню, което вече няколко години доставяме в различни учебни заведения.  Днес FITMEAL.kids е не само едно меню, а бързо развиващ се социален проект, насочен изцяло към насърчаване полезното и правилно хранене на децата ни навън и в училище. С този проект доказваме, че здравословното детско хранене може да бъде не само вкусно и разнообразно, а и предложено по атрактивен начин, така че децата да предпочетат здравословната храна пред всяка друга! Знаем кои са „лошите“ и неприемливи храни за децата и ги влагаме в рецептите така, че те да ги хапват с удоволствие! Не спираме да участваме в проекти, насърчаващи по-доброто здраве и образование на нашите деца!

С голяма радост представяме нашия най-нов продукт – детските обедни пакети  FITMEAL.kids

Детските обедни пакети FITMEAL.kids се предлагат в два варианта – STANDART и VEGE. Храната се приготвя ежедневно с голямо внимание и под строг контрол на качеството. Ястията съдържат ценни и полезни за детския организъм продукти – плодове, зеленчуци, бобови култури, чисто месо и пълнозърнести и супер храни. Всяко детско меню съдържа здравословно приготвено основно ястие, супа или салата и десерт. Подходящо е за деца от различни възрастови групи, като за най-малките количеството храна е достатъчно, за да им осигури и вкусна следобедна закуска.

ЦЕНИ

Обеден пакет FITMEAL.kids STANDART – 13.70 лв.

Обеден пакет FITMEAL.kids VEGE – 11.40 лв.

-5% отстъпка при поръчка на меню за 5 дни

 -10% отстъпка при поръчка на меню за 10 дни

Безплатна доставка при поръчка на минимум 5 бр. менюта до един адрес

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

Всеки ден до 14.00 ч. се приемат поръчки за следващия ден

В петък до 14.00 ч. се приемат заявки за предстояща седмица

Цена за доставка се заплаща всеки ден

Възможност за TAKE AWAY от кухнята на FITMEAL в Бизнес парк „София“

Допълнителни отстъпки и преференциални цени при изхранване на по-големи групи деца

Поръчка можете да направите на тел. 0879565056, и-мейл orders@fitmeal.bg или директно през нашия онлайн магазин www.fitmeal.bg

Своята поръчка може да заплатите в брой при първа доставка, с карта при първа доставка или чрез

онлайн превод