ЗДРАВОСЛОВНО ПРИГОТВЕНО ДЕТСКО МЕНЮ ЗА ДЕЦА В УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ

Животът на всяко дете е изпълнен с емоции, които остават завинаги в съзнанието му. За съжаление в забързания и стресиран живот, в шумния и мръсен град децата ни не получават спокойствието,  което заслужават. Принудени са да живеят и да се хранят нездравословно и от малки да свикват с вредния начин на живот на съвременния човек. Ние от FITMEAL вярваме, че има няколко стъпки, ключови за правилното развитие и израстване на децата, a най-важната от тях е приемането на пълноценна, полезна и вкусна храна още в детската градина, а след това и в училище.

Затова създадохме меню FITMEAL.kids за изхранване на деца в училища и детски градини. Това е балансирано меню, съдържащо по-стандартни и познати на децата ястия, приготвени по здравословен начин. Това е идеален вариант за привикване на децата към по-вкусна и полезна готвена храна и постепенна замяна на „лошата храна“ със здравословна. Към момента детското ни меню за училища и детски градини се предлага само след сключване на договор за дългосрочно изхранване на децата. Броят, видът на ястията и цената на менюто се определя според индивидуалните нужди и очаквания на учебното заведение и зависят от:

  • броят деца в учебното заведение
  • възрастовата група на децата в учебното заведение
  • броят и видът на доставяните дневни хранения
  • съдовете, в които се доставя храната – общи съдове или отделни опаковки за еднократна употреба
  • доставят ли се прибори за еднократна употреба за всяко хранене

Всички ястия включени в менюто са съобразени със законовите норми за балансирано детско хранене. Приготвят се в сертифицирани по ISO и Екология професионални кухни под строг контрол на качеството и изходящата продукция. Доставят се със собствен лицензиран и регистриран в Агенция по храните транспорт. Ако учебното заведение разполага със собствена кухня, храната може да се приготвя в него от наш екип, след обсъждане на конкретните условия с ръководството на учебното заведение.

За повече информация и изготвяне на оферта се свържете с нас на тел. 0879565056 или на и-мейл office@fitmeal.bg

 

 ПРИМЕРНО СЕДМИЧНО МЕНЮ УЧИЛИЩЕН ОБЯД