Абонамени FITMEAL

Ако вашата жилищна зона не попада в СПИСЪКА ЗА ЕКСПРЕСНИ ДОСТАВКИ от нашите партньори, то ние ще доставим поръчката до вас, като единственото условие е да направите своята предварителна заявка 14.00 ч. в деня преди доставката.

Така ние от FITMEAL гарантираме за точността на доставката.

 

Ако след като веднъж опитате нашата храна и решите да се храните редовно от нас, то ние ви препоръчваме да изберете

FITMEAL АБОНАМЕНТ, който не са мо ви осигурява БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА,

а и е фокусиран изцяло върху това, с което искате или имате нужда се храните, времето, по което искате храната ви да бъде доставяна до вас и сумата, която вие можете да отделите за своя хранителен режим.

Предимствата на нашите абонаменти са свобода при избор на продукти; меню, съобразено изцяло с вашите нужди и начин на живот; доставка в удобно за вас време 7 дни в седмицата; винаги свежа и здравословно приготвена храна; одобрение на изготвеното лично за вас меню; възможност за отлагане на доставка и разсрочено плащане;  възможност сами да избирате храната си или ние да изготвяме седмичното ви меню; да правите корекции в предложеното от нас меню

За да направите абонамент е нужно да поръчате храна за минимум 5 дни. В зависимост от Вашето меню, бюджет и очаквания ще изготвим за Вас индивидуална оферта.

 

 Изпратете ни Вашето запитване на:

orders@fitmeal.bg

Заявка за изготвяне на меню:

минимум 5 дни работни дни преди започване на абонамента

Срок за изготвяне на менюто:

до 5 работни дни след подаване на заявката

Срок за потвърждение на меню:

1 ден след получаване на предложението за меню