Пикник с VW и FITMEAL

през 3-те недели от таз годишното издание на фестивала „София диша“ 2016

   

Знаем, че се готвиш да попиташ какво прави автомобилен бранд на градски фестивал в чест на чистия въздух и липсата на изгорели газове, веднага разясняваме, че на събитието Volkswagen представи новия си e-up! – една от може би най-компактните иновации на марката. С мощния си електромотор и невъзможното си ускорение от 4,9 сек. от 0 до 60 км, той впечатлява не само водачите си, но и околната среда. е-up! буквално остави зелена диря в София от истинска трева, върху която десетки хора успяха да се почерпят със здравословна храна от FITMEAL и да релаксират сред паветата.

Малкият електрически up! е по-голям от всяка статистика! Литиево-йонната батерия с капацитет 18,7 кВтч, интегрирана в подовата конструкция на автомобила, може да се дозарежда по време на шофиране или при намаляване на скоростта. Засега с e-up! можеш да изминеш 160 км само на ток с 0 г/км емисии CO2, което статистически погледнато ти е напълно достатъчно за около 97% от всички ежедневни пътувания с пробег от 150 км. В момента имаш няколко възможности за зареждане на батерията с електричество. Изключително лесно това се случва на всеки 230-волтов контакт (шуко) с мощност 2,3 кВт и време на зареждане 7-9 часа. Времето за зареждане може да се намали до 4-6 часа.

По време на презентациите на VW  през трите недели от фестивала „София диша“ 2016, гостите имаха удоволствието да се насладят на специално избраното от FITMEAL  и рекламна агенция BPLUSRED меню:

здравословни ролови хапки с паста от нахут на пара, пълнозърнест тахан, зехтин и хилайаска сол, печени зеленчуци на плоча, маслини и свеж копъров дресинг

енергизиращо веган смути с Био мака на прах, овесено мляко, пълнозърнест тахан, малини и Био сироп от агаве

 здравословни сурови бонбони с овесени ядки, сушени плодове, сурови ядки и Био кленов сироп

 

Предложенията от това меню, както и безброй други можеш да поръчаш директно през сайта www.fitmeal.bg