Въпроси и отговори

11. Трябва ли да имам регистрация или абонамент, за да си поръчвам храна и продукти от FITMEAL ?

Не, закупуването на ястия или продукти от FITMEAL може да бъде еднократно и не задължително обвързано с регистрация или абонамент

2. Предлагате ли доставка ?

Да, предлагаме гарантирана доставка от час до час и половина до всички точки на гр. София при актуални зони и цени за доставка публикувани в нашия сайт, които може да скедите ТУК.

3. Защо да поръчам от FITMEAL ?

За да опиташ нещо ново, вкусно и нестандартно ! Предлагаме голям избор от разнообразни  на вкус закуски, супи, салати, основни и десерти. Можеш да коминираш продукти по твой избор, а ние ще ги приготви и доставим за теб. Също така можем даизпълним твоя хранителен план или да приготвяме ястия само и едиснтвено за теб ! Ще се съобразим с товя вкус, бюджет и всичко, което би направило живота ти по-лесен и удобен !

4. Мога ли да поръчам ястия или продукти с предварителна заявка ?

Да, можеш поръчаш и да ни кажеш точни дата, час и адрес, където да доставим твоята заявка.

5. Подходящ ли е грамажът на порциите за мен ?

Порциите за балансирани и съобразени с времето за хранене (закуска, обяд, вечеря и т.н.). Всяко ястие може да бъде персонализирано. Както може да бъде променен цялостния грамаж на порцията, така могат да бъдат извадени, добавени или заместени само някои от предложените продукти. 

6. Колко време след  доставката се запазват свежи ястията ?

Приготвяме ястията непосредствено преди доставката, за да се запазят свежи в максимално дълъг срок.

7. Как мога да поръчвам ястия или продукти с отстъпка ?

Като се свържеш с нас, за да изберем за теб най-подходящия абонаментен план.

8. Какви хрантелни режими предлага FITMEAL ?

Не предлагаме стандартизирани менюта и хранителни режими, защото всеки организъм е строго индивидуален и има нужда от различна по вид и количество храна. Ако един продукт е най-полезния за теб, то той би могъл да бъде най-вредния за друг човек. На всеки наш клиент предлагаме индивидуално меню, лично отношение и постоянна връзка.

9. Как да направя поръчка ?

На тел : 0879 565056, на  и-мейл orders@fitmeal.bg или онлайн през нашия онлайн магазин.