FIT MAMA МЕНЮ

 

Индивидуално меню с тренировъчна програма, разработени съвместно с прекрасната „супер мама“ Анита Маркова - персонален фитнес и тапаут треньор и консултант здравословно хранене. Това е програма, насочена към бременни, раждали жени и кърмещи майки. То е за теб, ако в живота ти е настъпил един от следните най-прекрасни моменти за една жена, а в същото време не искаш да спираш да спортуваш:

         

Как работи FIT MAMA МЕНЮ?

След попълване на анкетната форма, разположена малко по-надолу на тази страница, самата „фит мама“ Анита Маркова ще проведе с теб лична кослутация и ще изготви най-подходящото за теб хранително меню, за да влезеш или запазиш своята форма по време или след бременноста и да бъдеш една от най-красивите и мотивирани мами. По твое желание хранителната програма може да бъде допълнена и със създадена за теб тренировъчна програма.

За твое улеснение ние от FITMEAL всеки ден ще приготвяме с любов и доставяме до теб изготвеното хранително меню до всяка точка на града. А ти ще имаш късмета да си изцяло отдадена на своето очаквано или вече появило се бебче!

Вече си в онзи период, в който жената дава нов живот, но поради това тялото и е подложено на голямо изпитание? Вече мислиш как ще се справиш с това голямо изпитание? Ние от FITMEAL заедно с очарователната Анита сме тук за да ти помогнем! Не се колебай веднага да попълниш своята анкета, да започнеш да получаваш своите ценни и работещи съвети, както и да се храниш с най-подходящото и приготвено с много внимание за теб FIT MAMA FITMEAL МЕНЮ.

 

Каква е цената на FIT MAMA МЕНЮ?

Менюто се предлага в два варианта "FIT MAMA MENU" и "FIT MAMA MENU VIP"

Поради строгата индивидуалност и специфика на храненето по време или след бременност и по-добро проследяване на резултатите при изготвянето на менюто е ограничено голямото разнообразие на продукти и дневни менюта. Работи се с 5 дневни менюта, които се изготвят от Анита и редуват според нейните препоръки, насоки и влиянието им върху всеки индивидуален организъм.

 

ПРЕДВАРИТЕЛНА ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ С АНИТА - 20.90 лв.

 

ПАКЕТ "FIT MAMA MENU" - 99.00 лв.

ПАКЕТ "FIT MAMA MENU VIP" - 129.00 лв.

 

ПОПЪЛНИ АНКЕТНА КАРТА:

АНКЕТНА КАРТА - ХРАНИТЕЛНА СТРАТЕГИЯ "FIT MAMA" МЕНЮ

АНКЕТНА КАРТА - ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА "FIT MAMA" МЕНЮ

КОМПЛЕКСНА АНКЕТНА КАРТА ХРАНИТЕЛНА СТРАТЕГИЯ + ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА  "FIT MAMA" МЕНЮ