FITMEAL МЕНЮ „ЩЕ СТАВАМ МАМА“

В живота на всяка жена настъпва момент, в който тя започва да се грижи не само за себе си, но и за бъдещото си бебче! През този период бъдещата майка трябва да прояви изключително внимание към храненето си, за да осигури както своето здраве, така и благополучното развитие на плода и раждането на здраво бебе.

Всички знаем, че приемът на храна и калории по време на бременност трябва да се увеличи, но не и да се „яде за двама“. Менюто на бъдещата майка трябва да е разнообразно, добре планирано и изготвено специално за нея – според нейните лични физически показатели, нужди и вкусови предпочитания.  Статиите и съветите по темата са много, но в случая е най-препоръчително менюто да бъде изготвено от специалист. То трябва да е с умерена енергийна стойност, с достатъчно белтъци на висока биологична стойност, умерено количество мазнини и достатъчно комплексни въглехидрати. От голямо важност са също определени витамини и минерали, които имат основополагащо значение за здравия растеж на детето и доброто здраве на майката.

Затова ние от FITMEAL решихме да помогнем на вас бъдещи мами  и БЕЗПЛАТНО  да изготвяме индивидуалните ви доставяни от нас менюта по време на един от най-прекрасните периоди от вашия живот – очакването на вашето бебче!

За целта е нужно само да отправите вашето запитване на и-мейл mealplan@fitmeal.bg или директно да се свържете с нас на телефон 0879 565056.

Наш нутриционист ще се свърже с вас, за да поговорите и обсъдите заедно бъдещото си хранене.

При поръчка на меню с доставка от нас изготвянето е БЕЗПЛАТНО.

Цената на менюто се формира според индивидуалните нужди, необходимият калориен прием и вида и количеството заложени в менюто продукти.

Цена за доставка се заплаща за всеки ден отделно от менюто.