FITMEAL МЕНЮ „АЗ СЪМ МАМА“

Периодът на месеците след раждането на най-малкия член от семейството ни е истинско изпитание. Тогава организмът на майката трябва да се справи със стреса от раждането, да се възстанови и върне към нормалното си функциониране. Въпреки желанието си, обаче, да свалят натрупаните килограми, майките в името на грижите за бебето често пренебрегват собственото си хранене. Приемат храна през дълги периоди, допускат свръх изгладняване и консумация на висококалорични въглехидратни храни като в същото време се чувстват изтощени.

Пълноценното меню и осигуряването на всички нужни полезни вещества през този период е от голяма важност. Това е единственият начин жената да възвърне правилното функциониране на метаболизма си и да си върне добрата физическа форма, както и да осигури пълноценен растеж на своето бебе. Правилното и разумно разпределние на храната след раждане е изключително отговорна задача, затова е най-препоръчително да се доверите на специалист.

Ние от FITMEAL решихме да помогнем на всички вас нови мами и БЕЗПЛАТНО  да изготвяме индивидуалните ви доставяни от нас менюта по време на един от най-важните за организма ви периоди – възстановяването след раждане!

За целта е нужно само да отправите вашето запитване на и-мейл mealplan@fitmeal.bg или директно да се свържете с нас на телефон 0879 565056.

Наш нутриционист ще се свърже с вас, за да поговорите и обсъдите заедно бъдещото си хранене.

При поръчка на меню с доставка от нас изготвянето е БЕЗПЛАТНО.

Цената на менюто се формира според индивидуалните нужди, необходимият калориен прием и вида и количеството заложени в менюто продукти.

Цена за доставка се заплаща за всеки ден отделно от менюто.