3/5 ДНЕВНО FITMEAL DETOX МЕНЮ

        

В пика на грипния сезон и изтощителните зимни месеци повечето от нас със сигурност усещат силен спад на енергия, сънливост и липса на концентрация, с които безспорно идва необходимостта от укрепване на имунната система и захранване на тялото с по-олекотени и стимулиращи храни.

Затова ние от FITMEAL разработихме зимна детокс програма с внимателно подбрани и укрепващи организма продукти, които не само силно пречистват тялото, но и са перфектната основа за преминаване към едно балансирано и здравословно хранене. За нас детоксът не е свързан с период на  изтощително гладуване или консумирането само на зеленчукови сокчета, а е пречистващ режим изграден от правилно подбрани като качество и количество свежи, богати на витамини и минерали сезонни продукти. 

Поръчайте нашето 3 или 5 дневно POST WINTER FITMEAL DETOX меню, за да получавате всеки ден своето 6-степенно FITMEAL детокс меню. Препоръчително е да приемате всяко от храненията през целия ден като спазвате интервал от 2 часа, както и да избягвате приема на кофеинови и алкохолни напитки. Заедно с менюто ще получавате от нас и литър овкусена изворна вода.

Цената на 3 дневно FITMEAL DETOX меню е 99.00 лв. с ВКЛЮЧЕНА ДОСТАВКА

Цената на 5 дневно FITMEAL DETOX меню е 159.00 лв. с ВКЛЮЧЕНА ДОСТАВКА

 

Включете още сега и поръчайте своето меню на тел. 0879 565056 или на и-мейл orders@fitmeal.bg