ЛЕТЕН ДЕТОКС ПРОГРАМА - 5 ДНИ - 6 хранения

Програмата стартира всеки понеделник при минимум 3-ма записани участника

В резултат от безразборния  избор на храни, неправилното им комбиниране и приготвяне все по-често имаме усещане на спад на енергия, главоболие и липса на концентрация. Едно от най-добрите средства, чрез които  можем да поддържаме добро здраве в заобикалящата ни токсична среда е детоксът на организма. За нас детоксът не е свързан с период на  гладуване или консумирането само на зеленчукови сокчета, а е причесващ режим изграден от правилно подбрани като качество и количество свежи, богати на витамини и минерали продукти. 

Разнообразните смутита, супи, салати и сурови бонбони се приемат през 2 часа през деня. Програмата стартира всеки понеделник. Препоръчително е няколко дни преди започване на програмата да редуцирате приема на калории, а по време на самия детокс да пиете повече вода, на намалите цигареният дим, кофеиновите напитки и да си осигурите спокойна работна среда, разходки на чист въздух и достатъчно сън.

Детокс програмата е чудесен старт за намаляване теглото на хора с наднормено тегло, пречистване на червата, лимфната система, кръвта и кожата ни.

Избирайки нашия 5-дневен пакет ние ви спестяваме време изгубено:

 - в търсенето на рецепти;

 - по намирането и посещението на различни био магазини; 

 - четенето на десетки етикети на познати и непознати продукти;  

 - в харченето на пари за излишни продукти, които често купуваме от любопитство, красива опаковка или просто ей така за всеки случай, защото " може да потрябва".

Идващото лято е идеален повод да пречистим и "рестартираме" организма си! Подарете на тялото си това освежаване! Сега е моментът да се включите в 5-дневната ни "Детокс програма" и да получите 6- степенно FITMEAL разтоварващо меню, съставено изцяло от благоприятстващи детоксикацията на организма плодове, зеленчуци, зърнени храни, ядки и семена -броколи, карфиол, спанак, селъри, авокадо, черни боровинки, круша, ананас, конопено семе, био бадемово мляко, джинджифил и т.н.

Менюто НЕ съдържа мед, животински продукти и консерванти.