Крем супа картофи, моркови и веган пармезан DМ (300 гр.) - 129,70 ккал

бели картофи, моркови, лук,  веган пармезан*

Въглехидрати: 25.3 гр.
Мазнини: 1.6 гр.
Белтъци: 3.8 гр.
Калории: 129.70 гр.

Facebook

4,00 лв.

Подобни продукти