Сурови бонбони с лешници, какао и Био спирулина (50 гр.) - 218.20 ккал

лешници*, фурми,Био спирулина, какао, портокалови корички

Въглехидрати: 27.5 гр.
Мазнини: 12.4 гр.
Белтъци: 3.9 гр.
Калории: 218.20 ккал.

Facebook

4,40 лв.

Подобни продукти