Свинско печено с печурки и картофeно пюре DM (350 гр.) - 450.10 ккал

свинско филе, картофи, печурки, моркови, стар лук, дафинов лист, черен пипер, сол 

Въглехидрати: 37.9 гр.
Мазнини: 27.4 гр.
Белтъци: 33.5 гр.
Калории: 526.90 ккал.

Facebook

9,40 лв.