Сотирани пилешки хапки със зеленчуци (200 гр.)

пилешко филе, тиквички, моркови, соев сос*, зехтин, хималайска сол

Въглехидрати: 8.0 гр.
Мазнини: 7.1 гр.
Белтъци: 1.6 гр.
Калории: 220.60 ккал.

Facebook

6,40 лв.

Подобни продукти