Телешки шницел (100 гр.)

телешка кайма, яйце*, лук, галета*, чубрица, черен пипер, сол

Въглехидрати: 11.83 гр.
Мазнини: 1.45 гр.
Белтъци: 34.99 гр.
Калории: 262.10 ккал.

Facebook

5,40 лв.

Подобни продукти