Сотирани зеленчуци (200 гр.)

печени моркови, печени тиквички, печени червени чушки, соев сос*, зехтин, хималайска сол

Въглехидрати: 17.39 гр.
Мазнини: 17.32 гр.
Белтъци: 3.42 гр.
Калории: 242.60 ккал.

Facebook

4,40 лв.