Крем супа моркови и спанак 200 г

моркови, спанак, зехтин, хималайска сол

Въглехидрати: 5.2 гр.
Мазнини: 17.2 гр.
Белтъци: 1.8 гр.
Калории: 122.20 ккал.

Facebook

2,90 лв.