Салата моркови, спанак и тиквени семки ( 200 г )

моркови, спанак, червени печени пиперки, тиквени семки*, зехтин, хималайска сол

Въглехидрати: 14.5 гр.
Мазнини: 25. 3 гр.
Белтъци: 5.4 гр.
Калории: 247.00 ккал.

Facebook

5,90 лв.