Шишчета със свинско, бекон и и чушки (200 гр.)

свинско филе, бекон, червени чушки, черен пипер, сол

Въглехидрати: 8.9 гр.
Мазнини: 3.9 гр.
Белтъци: 41.8 гр.
Калории: 269.30 ккал.

Facebook

7,40 лв.

Подобни продукти