Телешки кюфтенца с моркови на пара (200 гр.)

телешка кайма, яйце*, пресен лук, моркови на пара, зехтин, хималайска сол

Въглехидрати: 7.9 гр.
Мазнини: 20.1 гр.
Белтъци: 32.1 гр.
Калории: 368.00 ккал.

Facebook

6,40 лв.