Запечено пилешко филе с домати, маслинова паста и каперси (200 гр.)

пилешко филе, маслинова паста, домати, каперси

Въглехидрати: 3.5 гр.
Мазнини: 12.9 гр.
Белтъци: 34.0 гр.
Калории: 273.10 ккал.

Facebook

7,40 лв.