Задушено мляно месо с домати и маслини (200 гр.)

телешка кайма, моркови, маслини, белени домати, чубрица, сол

Въглехидрати: 8.7 гр.
Мазнини: 20.7 гр.
Белтъци: 30.0 гр.
Калории: 351.50 ккал.

Facebook

5,40 лв.